perjantai 11. helmikuuta 2011

Laiskuus ja lahjakkuus taitavat kulkea käsi kädessä.


Kirjoittaja: Oliver.

How do you do everybody!

Se alkaisi näyttää suunnilleen perjantaiaamun paikkeita täällä (kyllä, sateisessa) Englanninmaassa, ja tuntuu että tämä häiskä joka on blogimerkintää raapustamassa, lähtee tänään viettämään hitusen laatuaikaa lokaalissa kantapubissaan... Palkkapäivä koitti tuossa eilen (meidän palkanmaksut menee ihan miten sattuu, sen verran underground-yhtiössä olen ettei asioita työntekijöihin liittyen aina hoideta ihan ajan tasalla. There's no business like underground business.) ja nostattaahan se mielialaa omalla kohdalla ainakin siinä määrin, että tämä riemu pitää saada iloliemenä kurkustakin alas että pääsee tuntemaan onnea ihan head over heels, jos käsitätte mitä tarkoitan. Duunista ajattelin ottaa omaa lomaa, ehdin hankkimaan leipää luultavasti ensi viikollaki. Ei mulle potkuja kehdata antaa kun työvoimassa on muutenkin vajetta. Plus, I'm just magnificent.

Ajattelin käydä päivittämässä tekstejäni sen verran että kertoisin teille ideastani liittyen tähän sarjakuvablogiin, jota ajattelin alkaa värkkäämään. Omasta elämästäni en jaksaisi millään kertoa, sillä minullahan ei riitä ikää eikä terveyttä kertoa kaikkia nais-ja miessekoilujani (jep, luitte oikein. Who cares.), mitä söin aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi, mitä join yömyssyksi, kuinka monta sivua piirsin tänään eteenpäin tai kuinka monta pilapuhelua tai loukkaantunutta vanhan mummon soittoa saankaan päivässä (kaikkiin ei uppoa sarkastinen sarjis, too bad....) Mutta ideana oli siis tehdä tästäkin sarjiksesta jollain tapaa ironinen. Sarkastinen. Kumpaa haluatte käyttää, up to you. Pääosassa olisi kolme englantilaista ernua, erilaista nuorta joista kippaan kuvat ja infot tänne sitten kun skannerin olen hommattua saanut. Juonta ei vielä myöskään oikeammin ole, mutta kyllä sekin muotoutuu.

Katon jaksanko postailla tänne tällä viikkoo enään mitään, riippuu darran pahuudesta ja yleisestä hyvinvoinnista. Ainahan voi tulla vaikka maailmanloppu.

G-Byes, Oliver.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti