tiistai 8. helmikuuta 2011

Ikinä en dataa töissä.

Kirjoittaja: Oliver.

Tervehdys sinulle joka olet eksynyt lukemaan tätä minun, Oliver Synopsiksen ensimmäistä blogimerkintääni näillä herkkääkin herkistävämmillä sivuilla. En kyllä jaksa tutkia näitä sen enempää kuin sen verran että tiedän keiden kanssa minut on laitettu hommia rustaamaan. Adios toverit, pidetäänhän homma siistinä ja jokseenkin ihan mielenkiintoisenakin?

Okei musta ette tässä merkinnässä tuu saamaan valokuvaa koska päätin olla velmu ja kirjoittaa tämän merkinnän mitä tässä nyt rustaan keskellä kiireistä sarjakuva-artistin työpäivääni. Tänään olisi eessäpäin vielä parin uuden avustajan haastiksia, koska kaksi päätti ottaa fudut kun päättivät että heidän tulevaisuutensuuntansa olisi mieluummin tuolla tämän julkaisuyhtiön roskiksilla mistä he luultavasti sitten penkovat elantonsa tästä lähin. Turvakamerakuvia ei vielä ole saatavilla mutta mielikuvitukseni voimin uskallan sanoa etteivät he tällä hetkellä missään paremmassakaan paikkaa voi olla. Jäänpä siis odottamaan varashälyttimien kajahtelua täällä viihtyissä vaikkakin pienessä työtilassani.

Palaveri alkaa tuossa viiden minuutin sisään ja tämän arvoisan herrasmiehen Briteistä pitää kohta juosta etten näytä huonolta pomon silmissä (leppoisa nainen kun oikein osaan sen pehmittää) tai muidenkaan. Tosiasiassahan olen työnarkomaani ja unelmaduunissa <3 Miettikää vaikka, kuinka moni saa tehdä nykypäivänä juuri sitä duunia mitä hal-

Oho pitää mennä! Kuomani Jared ilmoitti juuri että duty calls. Tapaamisiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti