maanantai 14. helmikuuta 2011

Iloista ystävänpäivää kaikille~

Apua miten toi oma kuva liitetään tähän ö_ö En miä osaa käyttää tietokoneita!

.. 8D AAAAAA! Noin simppeliä! Pisteet Constantinolle! Eli mun naama näyttää tältä:


No siinä näkyy kyl samalla yläkroppaki. Olkoot en jaksa alkaa ajatella miten toi laitellaan sievästi pienemmäks tähän aikaan aamusta... Heräsin äskö ja Izumil taitaa olla pitkä vuoro ku sitä ei viel näy nii koetin josko osaisin kirjoittaa tän ekan merkintäni... Silmät sirrittää päässä mut en usko et pääsen enää nukkumaankaan, kun tottunu lämpimämpään sänkyyn. Oonpa tosissani heikko. Varmaan vääntäännyn sänkyyn tästä viel kunhan saan lämmitettyy itteeni patterii vasten tai jotaki.. Tuskin sähkölasku on viittätuhatta miljoonaa jos mä vähän lämmitän itteeni. Onpaha vähempi syytä pelätä että mää vaikka jäädyn tähä kylmyyteen..

Hassua että päädyin kirjoittamaan ystävänpäivänä 8D Tää taitaa olla ensimmäinen laatuaan ikinä kun oikeasti taidan seurustella jonkun kanssa. Varsinainen ihme, varsinkin tällä pärställä ;);) no ei. Haha oon niin hauska. Mutta hurmaavaa. En sanois tätä mun lempijuhlapäiväks, enkä täysin ees ymmärrä tän olemassaoloa. Joka päivänän ystäviään ja rakkaitaan pitäis muistaa. Ei siihen vain yhtä päivää vuodessa voi eikä kannata uhrata pelkästään ö_ö Vai onko tää nykyään enemmä sellane Rakkauden juhla... Ei tietoa.

Mulla ei oikeastaan ole mitään kunnon hajua mihin olen täs ryhtymäs. Oliver vaan sano ohimennen että olis hänkin tässä mukana kirjoittamassa, ja tuumasin että no miksei. Tosin taisin kuunnella vaan puolella korvaa mutta tässäpä sitä silti ollaan raapustamassa.

Uskon että saan tekstiä syntymään, vähintään siitä mitä kaikkea elämän aikana on päässyt sattumaan. En ole tämän maailman onnekkain heppu aina ollut, mistä on sitten seurannut se että tie on mutkittelut tuolla jossain metron vessoissa, orpokodeissa, liian isoissa lukaaleissa, elokuvateatterien pimeässä, lelukaupoissa... Mitä kaupungeissa nyt yleensä on. Mitä niissä paikoissa tehdä voi. Perusasioita, jänniä asioita, lisää perusasioita. Paljon typertynyttä mietintää aiheista mitä päässä sattuu milloinkin pyörimään. Tästä kaikesta voisin kirjoitella tänne :o Esimerkiks. Mutta taidan nyt lähteä metsästämään patterin lämmintä... huono pyjama kun liian ohut o.o

-Aron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti