perjantai 29. huhtikuuta 2011

Päivityskatkoa kiitos tietokoneiden ja kiireen.

Kirjoittaja: Hugo



Tervehdykseni.

Heti alkuun syvimmät pahoitteluni sen vuoksi, etten tällä viikolla ole millään keinoin ehtinyt kirjoittamaan yhden yhtäkään merkintää. Viikko yliopistolla on ollut ylenpalttisen hektinen - kesäloma on pian ovella, ja viimeinen tenttikausi on alkamassa pikemmin kuin itsekään luulin. Lisäksi kirjalliset esseet ja suulliset keskustelut ja niiden suunnittelu on vienyt kallisarvoista, mutta rajallista aikaani, mutta pyrin huomenissa laittamaan näytille tekstin, jota olen muutaman päivän valmistellut. Voisin toki viisastua tästä lähin ja merkitä potentiaalisia merkinnän ideoita muistiin niillä viikoilla, kun joku muu on vastuussa sivuston ylläpitämisestä.

Huomasin Oliverin alkaneen pitää yllä eräänlaista infopaperin tai esittelykirjasen tapaista, ja innostuin ideasta osallistua kyseiseen gallupin tapaiseen. Tässäpä siis seuraava osa, joka tosin ei omaksi mielipahakseni ole kovinkaan suuri.

Päivä 5 - Päivän asu

Jos osaisin piirtää, tai mukanani olisi kamera, voisin asun tästä näpsäkästi näyttääkin, mutta valitettavasti kummallakaan tavalla minulla ei ole mahdollista kuvaa julkaista tänään. Ajattelin pyytää erästä kurssituttuani piirtämään kuvan, ja hän ainakin näennäisesti suostui.

Ylläni on normaalin perjantaipäiväni asu. Tulen juuri töistä jakamasta lehtiä kampukselle, joten ylläni on asiallisen näköinen, siniharmaa lyhythihainen kauluspaita, neuleliivi ja solmio, prässätyt tummanharmaat housut ja matalakantaiset kävelykengät. Silmälasit ovat tällä hetkellä nenälläni myös, koska en näe lähelle ilman niitä. Muuten näen ilman laseja kohtuullisen hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti