torstai 21. huhtikuuta 2011

Being busy.

Kirjoittaja: Fran.

Tervehdys lukijani. Olet näemmä eksynyt lukemaan sivustoa, jota ylläpitävät neljä hyvin erilaista henkilöä. En oikeastaan tunne heistä kunnolla tällä hetkellä kuin kaksi, Achilleuksen ja Aronin. Achilleuksen asialla itse asiassa olenkin tällä hetkellä. Nimeni on Fran Makunde (enkä löydä itsestäni edustavaa kuvaa teidän nähtäväksenne..), New Yorkissa asuva aloitteleva dj. Mietin että joudunko esittelemään itseäni sen tarkemmin.... Ja tulen johtopäätökseen saman tien että en taida sitä tehdä.

Asianihan oli kuitenkin tulla kertomaan Achilleuksen kuulumisia. Hän on tällä hetkellä niin äärikiireinen (saanko sanoa suoraan? Hän on krappelissa eli hupelin jälkeisessä krapulassa. Älkää sanoko pressille.), ettei ehdi kirjoittelemaan, ja minullekin sai tiedon tänne New Yorkiin vasta nyt viikon loppupuolella josko voisin kirjoittaa hänen hienoja vaiheitaan muistiin. Olen siis tiedonvälittäjä enkä mitään muuta.

Achilleus viihtyy tällä hetkellä jossakin päin Pariisia. Heillä oli viikon verran keikkoja sekä Englannissa, Jenkeissä että Saksassa, ja nyt Ranska on seuraavana vuorossa ilmeisesti. (Olin katsomassa Nykin keikkaa, ja osaahan se jäbä edelleenkin näemmä soitella.) Mitenkään kummallisesti ei ole kiertue-elämä sujunut, elämä on ollut täynnä .. noh, elämää ja viinaa. Ja bändäreitä. Luultavasti kaiken tämän takia kiirettä siis pitää, ja välissä pitäisi olla myös antamassa haastatteluja. Olen itse ollut duunailemassa joskus muotoilualalla juttuja, vuoden verran suunnilleen ja kun satuin voittamaan yhden palkinnon työstäni joka käsitteli kiirettä ja paniikkia, ja tästä seurasi sellainen mediakiire että hädin tuskin ehdin housuni vaihtaa välissä.

Mutta Achu varmaan palannee vielä. En voinut muuten olla huomaamatta haastetta, joka kirjoittajille täällä on tullut o.o Mieli tekisi itsekin osallistua, mutta varmaan he sopivat keskenään kuka saa kuvia julkaista.. Aina voin ehdotella eri tyyppejä, mutta varmaan jokaisella on omat toiveensa siitä kenen kuvia blogissa voitaisiin julkaista. Valokuvaajat lienee ykkösinä about.

-Fran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti