keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ketuttaa, väsyttää ja on niin mahtavaa.

Kirjoittaja: Achu.





Hyvää iltaa arvoisat ihailijani ja muut vähäpätöisemmät ihmiset. Tämäniltainen sijaintimme näyttääkin lintuperspektiivistä suurin piirtein tällaiselta:


New York, New York, New York. Paikka jossa unelmien sanotaan olevan mahdollista toteutua, paikka jossa rotat valloittavat kadut viimeistään vuoteen 2065 mennessä liian suurella väkiluvullaan, ja ennen kaikkea, paikka missä Broken Ornament heittää tänään keikkaansa. Paikan nimi oli joku älyttömän kuuloinen, mutta sen verran muistan että kunhan täältä selvitään pois jossakin kunnossa, niin huomenna suunnataan virittämään kamojamme johonki Viper Roomiin. Turistiahan täällä nyt ei kukaan uskottava rocktähti uskalla tai haluakaan leikkiä, ja miksi haluaisikaan kun backstagelta meitä kuskaillaan saman tien mitä mahtavimpiin paikkoihin pitämään hauskaa koko loppuillaksi, yöksi, aamuun asti! Okei tää kuulostaa nyt ihan siltä kuin tätä olisi kirjoittamassa joku kolme euroa tunnilla tienaava kusenkeltaisen lehdistön lemmikki joka haluaa jakaa kaikki kokemansa ihanuudet kaikelle kansalle, ja päteä sillä miten hänen elämänsä on suoraan kuin kauniista kiiltokuvasta, mutta pitäkää mielessä:



Kaikkihan meistä haluaa ryypätä ja nauttia hohdokkaasta elämästä!!

Meidän keikka on alkamassa tunnin päästä, ja odotellaan nyt onnesta ja innosta kihisten backstagella. Leellä taitaa tosin olla vielä ongelmia puhelimensa kanssa, tai jonkun kanssa sen välityksellä, Clyde on kuin viilipytty niin kuin aina, ja Miriam ilmeisesti on päissään. Mutta ei murhetta, ainahan se osaa soittaa. Achu on sitten tämä himodatis, jolla on tarve jakaa kaikki hienous kaikille. Tosin voisin kuluttaa vähän hermojani yhdellä sätkällä ja parilla lasilla epämääräistä ilmeisesti virvokkeiksi tarkoitettua vissyvesivotkaa. Loppuillaksi voitte jäädä maistelemaan seuraavaa:

Walking through the street
the leaves are turning red
Summer's gone, everything's gone
Your scent is gone.
Phone has been quiet
for two weeks.

Is this the end of line for us?
Can't say that it's too hilarious.

And my head feels like exploding
It's all because of yesterday
all because of desperation, imagination
building up from drops of jealousy.

'Honestly, sincerely, truly yours'
looks like we broke those vows and talks
I'm not searching or hoping apologies
not anymore.
And sweetheart, that pistol I bought
is just for my security.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti