sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

I get emotional when I drink too much.

Kirjoittaja: Iitu.


This is the face I wear when hurr durr herp derp.

Takana neljäs täysi-ikäisenä viettämäni jussi, enkä vieläkään onnistunut hankkimaan jumalankokoista krapulaa sievällä holillisen aineen lipittämisellä. Siitä ylen riemastuneena totta kai päätin juosta kevein jaloin koneelle tuijoteltuani koko päivän aikuisviih- krhmn, erinäisiä versioita todellisuudesta jollaista en itse elä. Toisin sanoen, päivä on valunut elokuvien ja töllöruudun edessä koska ulkona on yhtä kaunis ilma mitä minun varpaani ovat käppyrät. Ja ne vasta käppyräiset ovatkin. Laittaisin havainnollistavan kuvan mutta arvelen että sen jälkeen karkottaisin suurimman osan teistä, armaat lukijanussukkaiseni.

Ja eiliset Nasse-setä-videot eivät jääneet luupilla korvakäytäviin.

Jussia tuli vietettyä kotopuolessa, leikin rakkaiden ystäväisten kanssa ja lipittelin muutaman päivän sisään rommikolaa, Sherlock Holmesin fanserviceä, Muumilaakson tarinoita sekä kirkkaan heleää omenaviiniä joka tosin oli aivan karsean makuista. Oonko ainut jonka mielestä kuulostan alkoholistilta? Blame it on the syntymähumala. Joka tapauksessa, meno oli maistuvaa tähän iltapäivään saakka kun pienessä uneliaisuudessa (huom, ei krapulassa), tuli katsottua lapsuudenfrendini kanssa leffa Rölli - Hirmuisia kertomuksia, jonka varmasti hyvin kehittävä ja ajankohtainen sanoma (lapset, älkää roskatko) oltiin kuorrutettu epämääräisellä eriteläpällä, joka oli saada naamani tällaiseen asentoon:


Röllileffa tuli kuitenkin katsottua, ja samalla tuli höhötettyä tovin verran sen opettavaisuudelle alkoholin käytön suhteen allaolevan klipin takia.

Röllissä olisi ollut omille aivoille tarpeeksi kestettävää, mutta koskapa jo torstaina olin lupautunut katselemaan pikkuveikan kanssa leffaa, oli heti perään katsottava hurmaava leffa opiskelijabileistä, joissa kaikki ei mene ihan niin kuin oli tarkoitus. Tähän väliin voisinkin siksi laittaa ilmaisen mainoksen: Jos koet että halluissa ja hirveässä humalassa olevat kiimaiset teinit ovat sinun juttusi, etkä itse halua kokea krapulaa tai joutua pidätetyksi kansalaistottelemattomuudesta tai häiriköinnistä, ota mallia elokuvasta nimeltä Project X (klikkaat sitä nimeä, niin näjet trailerin). VAROITUS! Oma elämäsi saattaa näyttää tämän elokuvan rinnalla joko todella onnelliselta tai hyvin masentavalta.

Nyt tuntuu että olen horissut teille jo ihan tarpeeksi (ja varmaan olette sitä paitsi skipanneetkin kaiken tämän tekstin, ihan vain because of reasons), joten luvassa kuvaspammia! JeeJeeee!!!1

Alokas Ahonen erätauolla.

Ihmisen syvin olemus - useakerroksinen kuin sipuli.

Tällä niksillä pääsisi vaikka Niksipirkkaan - pupusiideriteline!


Oletko koskaan herpannut niin paljon että olet derpannut?



Ja loppuun pakollinen pelottelukuva a'la Super Señorit Pauli ja Dick.

Minä kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti