torstai 29. joulukuuta 2011

Ei kiirehdittäis ollenkaan.

Kirjoittaja: Aron.


"Kolme yötä jouluun, minä laskin juu.."
"SIINÄÄ LASKIT VÄÄRIN, JOULU MENI JO."

Pakko alottaa merkintä reilusti sillä kun Izumin piti mennä kettuilemaan pari päivää sitten meikälle: Joulu oli jo tietty mennyt menojaan ja Izu oli antanut mulle luvan laulaa rallattaa kaikkia mahdollisia popkorneimpiakin joululauluja niin kauan kuin pyhiä riittää, mutta sitten saisi tulla täydellinen stoppi. Ressukka oli varmaan kuullut niitä liikaa bingossa tai jossain. No, aatto meni ja siinä ne muutkin pyhät, mutta tiistaina erehdyin sit rallaamaan sitä biisii ja Izumin vastauksen näettekin sit ylhäältä. Mokoma.

Mut joo, joulu meni ihan sievästi vaan siitä että kykittiin sisällä. Ei oikeen ollu energioita liikkua mihinkään kun säätila oli mitä oli, ja sitä paitsi Nipponissa on yleinen tapa että ollaan aika normaalisti joulunpyhät. Et taisin jo aikaisemmin joskus kertookin että meilläpäin ei silloin niin suuria krumeluureja ole.

Isommat pirskeet on sit ylihuomenna, kun mennään tuijottelemaan keskustaan vuoden vaihtumista *3* Izumi osoittaa asiaa kohtaan erittäin vähäistä mielenkiintoa koska se on tommoinen kakkainen käntty eikä jaksa innostua asioista samalla tapaa varmaan mitä joskus 10 vuotta sitten kun se oli niin nuori ja kaunis. Nykyäänhän se on peräti jo jotain 23 niin elämä on jo takana :( Älkää sanoko tota sille.

Mutta mennään asiaan takaisin. Siis tosiaan, vuosi vaihtuu ja silloin pääsee ampumaan raketteja tai ainaki kattomaan kun joku asiansa osaava niitä rätistelee taivaalle *w* En tunnusta olevani niitä jotka rakastaa sitä tärinää ja pauketta, mut jotain maagista siinä on kun pääsee kattomaan kun taivas räjähtää miljooniksi palasiksi ja seuraavana aamuna tähteet löytyy maasta nokena 8D... Ihaku Muumipeikossa ja Pyrstötähessä! Siellä on muuten tosi pelottava se Piisamirotta.

Voisin varmaan nätisti koota vielä ennen vuoden loppua (mikä tosiaan koittaa ylihuomenna) tänne jonkun kivan listan mitä kaikkee oon tehnyt vuoden aikana, mitkä on ollu kivoi juttui ja mitkä on ollu isoimpii muutoksii elämässä o-o Iitu on tartuttanu muhun sen että historian havinaa on ihana kirjata muistiin ja sit sitä voi muistella joskus kun toivottavasti on vanha ja kurppainen. Varmaan kokoon viimeistään sitten lauantaiaamuna kaiken yhteen ennen kuin suuntaan Izun, Sasun, Koishin, Taiyoon, Harukan, Fudan ja Shizun kanssa Tokyo Towerille taivasta toljottamaan. Ah. Elämä on kivaa.

Pakko laittaa vielä loppuun kuva parista söpöimmästä joululahjasta ikinä C::

Sasu, Koishi ja Taiyô keräs kolehdin katulasten kesken ja hommas mulle kuvan Marusta <3

Iitun lahjat miulle ja Izulle. Jotten minä nukkuis niin paljon ja että Izumi tietäisi paikkansa maailmassa.


<3 Ruoka oli parasta, ei mulla muuta.

Izumi löysi postimyynnistä vallan suloisen puuvillatakin miulle ja yyyy se on niin söpö. Melkein sopivan kokoinenkin ja möö se on ihana Izumi rakastan sua ;__;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti