maanantai 31. tammikuuta 2011

I'm nothing special, in fact, I'm a bit of a bore.


Kirjoittaja: Hugo.

Hauska tutustua, nimeni on Hugo Ferdinand Verné...

Jos joku siellä ruudun toisella puolella oikeasti lukee tätä tekstiä, haluan sinun tietävän erään tärkeän seikan minusta.

En ole kovinkaan erityinen. Hyvä olen ainoastaan kouluopinnoissa. Tai niissäkin oikeammin vain niissä mihin itse olen syventynyt, ja joissa todella haluan menestyä. Tämä toisaalta käsittää aika montakin eri kokonaisuutta. Nautin tiedonkeräämisestä ja siitä faktasta, että tietoa tulee maailmassa koko ajan lisää. Se ei tule loppumaan kesken ainakaan minun elinaikanani.

En voi sanoa itseäni järkyttävän, tai edes rahtusen mielenkiintoiseksi. Tekemäni asiat ovat suhteellisen tavanomaisia, ellei satunnaisia päiviä joina päätän astua ulos eräänlaisesta 'päänisisäisestä kammiostani' ja olla sosiaalinen edes hetken aikaa, lasketa.

Älkää siis menkö luulemaan että nämä merkintäni ovat täynnä elämää, ystävien kanssa jaettuja ajatuksia, nauruja, onnellisia ajatuksia, auringonvaloa ja lämpöä. En tietenkään tarkoita että jakaisin tänne pelkästään mustia ajatuksia, asioita joita en ymmärrä ja asioita mitkä ovat mielestäni pielessä. Haluan... kai jakaa sellaisia asioita mitkä ihmetyttävät ja minkä uskon ratkeavan jos pohdin niitä tarpeeksi kauan. Tavallaan tämä onkin kai sitten eräänlainen tutkimus. Siitä en tässä välissä uskalla sanoa mitään, millainen tutkimus siitä sitten onkaan tulossa.

Enempää en osaa tähän aikaan sanoa, minun pitäisi sitä paitsi olla jo nukkumassa. Aamulla yliopisto odottaa ja edessä ovat yli seitsemän tunnin luennot. Taas kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti