maanantai 6. toukokuuta 2013

Every step you take, I'll be judging you~




 

Kirjoittaja: Iitu.


(Ajattelin että voisi olla jo aika postata päivitystä omasta naamasta kun en ole ollut brunette enää about kuukauteen :D Tukan sävy on siis muuttunut oranssinkeltaiseen! Rojaltit tästä kuvasta Watson-oppalle.)

Molskis ja loiskis ja kolme miestä roiskis! Tuli vietettyä sen verta jauza vappuviikko tuossa että siitä voisi vaikka kertoa muutaman mukavan sanan. Sain siis vieraikseni Mikkeliin kokonaiseksi viideksi päiväksi lössiä (kolmen ihmisen verran), ja koska kyseisellä porukalla oltiin viimeksi kokoonnuttu noin puoli vuotta sitten, juttua riitti ja naurua samoin. Viikko meni kuin hujauksessa - tuli peelottua Mikkelin puistoissa, hihhuloitua koulun Vappu-bileissä tiistaina, metsäretkillä, syötyä, kytättyä pari leffaa minkä lisäksi kohtuullisen suuri osa ajasta kului pelatessa Ranskanmatiasta... (mistä kerron vielä lisää merkinnän lopussa!)

Inside-läppää lenteli, ja niistä ehkä yksi ansioituneimmista löytyy otsikosta. Kyseinen lainaushan on The Policen klassikkokappaleesta I'll be watching you, joka taidetaan joissakin piireissä tuntea epävirallisena Stalker's Anthemina. Tuumattiin kavereiden kanssa että biisihän on paljon katu-uskottavampi jos jokaisen watching-sanan korvaa judgingilla... Kuunnelkaa itse ja arvioikaa sitten päriseekö.

Vappuviikko oli tosiaan yksi parhaimpia pitkiin aikoihin, mutta koska ihkutuskertomuksia on tylsä lukea pelkkänä tekstinä, annan seuraavaksi muutaman valikoidun kuvan puhua.... anteeksi kuvissa olevat ihmiset jos valitsin väärät, mutta otin itsestäkin aika spurdet kuvat niin ollaanko sujut? :(


Trolling - when you see it, you'll shit bricks.


                                                                  STOP ! PANTY-SHOT.


Ja leikkipuistossahan oltiin että tilu-hip-vitun-lilu-hei-laa.

                                                                              PUPU!


Labralla meni oli... tissipitoista. Yksi meistä kittasi samaan aikaan viinaa ja Mad Croccia niin että tuloksena oli sitten jotain tällaista...


Ja olihan sitä oppailuakin ihan pakko harrastaa. I'M INTERNATIONAL BABY!

                                                               Viikon vuohinaama. "YEAAAAAH!"


Leikkimökkiin ois ehkä saanut aikaiseksi risukasta tulinuotion mutta me ei oltu tarpeeksi bandiittos siihen touhuun :( Maybe next time!

Kuva joka tiivistää sen miten hitsin kiva ja pärisevä viikko on takana.

Toinen kuva joka tiivistää sen miten hitsin kiva ja pärisevä viikko on takana...

:D Vaikka kuvat onkin aika tonnin seteleitä niin meno oli oikeesti mahtavaa! En vaan uskaltanu spämmätä tänne niitä vammaisimpia kuvia koska niistä on fotogeenisyys ja fiksuus kaukana... Ehkä sitten joskus. Nyt voisin tosin kertoa vähän tuosta Ranskanmatiaksesta, mitä pelattiin yhteensä varmaan kolmena iltana ja aina useampi erä... Pelissä on kolme kierrosta, ja säännöthän menee näin:

Jaetaan jokaiselle osallistujalle x määrä lappuja (noin 5-7 havaittiin täällä päässä sopivaksi), mihin sitten kirjoittelevat kaikki erilaisten hahmojen nimiä. Hahmo tai henkilö voi olla ihan kuka tahansa, mutta kiva olisi ettei se ole ennestään kaikille ihan tuntematon (note to self - älä laita lappuihin omia hahmoja, koska niitä harvemmin kukaan muu muistaa. paitsi ropekaverit ehkä.)

Kun lapuille on kirjoitettu mielekäs määrä henkilöitä, pannaan ne jonkinlaiseen hattuun/astiaan/pönttöön/lootaan ymv. , sekoitetaan ja ravistellaan. Tämän jälkeen jakaudutaan pareihin (peliin tarvitaan siis vähintään 4 pelaajaa, että siinä olisi jotain hauskaa).

Kun parit on arvottu (tai tapeltu selväksi), on aika aloittaa ensimmäinen kierros. Ensimmäinen kieppi on Alias-tyyppinen - kummallakin parilla on minuutti aikaa selittää tiimitoverilleen sanaselityksenä, mikä nimi kyseisessä lapussa on. Kierrosta jatketaan niin kauan kuin lappuja riittää, ja kierroksia käydään läpi niin monta kunnes laput loppuvat. Kierroksen loputtua pisteet lasketaan ja saahan ne muistiinkin merkata.

Toisella kierroksella peliä vaikeutetaan - lapussa oleva nimi pitää nimittäin selittää vain yhtä sanaa käyttäen. Sana voi olla ihan mikä tahansa, sen voi lausua ihan miten tahansa, mutta elekieltä tai maneereja ei saa käyttää. Jälleen kierrosta jatketaan niin kauan kuin lappuja riittää (noin minuutin ajan), ja kierroksia niin kauan kuin laput loppuvat. Lopuksi taas lasketaan pisteet yhteen ja merkkaillaan paperille.

Viimeinen kierros on pantomiimikierros - mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että paperissa oleva hahmo tulee pantomiimin keinoin esittää, ilman että päästää minkäänlaisia ääniä. Aikaa on jälleen minuutti, ja säännöt ovat muutoin samat kuin edellisillä kierroksilla.

Jokaisella kierroksella on myös vastajoukkueen edustajien mahdollista arvata mikä hahmo on kyseessä, kun aikaa on kulunut 60 sekuntia. Lopuksi lasketaan pisteet, ja eniten yhteispisteitä kaikilta kierroksilta saanut joukkue on voittaja.

Pelasimme tätä peliä tosissaan varmaan kahdeksan kertaa koko viikon aikana, ja tulipa siinä esitettyä ainakin Kurt Hummelia Gleestä, Flipperiä, Ryichi Sakumaa, Kim Ki Dukia, Tim Burtonia ja kyseisen heebon vaimoketta, Totoroa, Will Smithiä, Super Juniorin Siwonia, Stephenie Meyeria, Tom Cruisea, Rilakkumaa ja Mörköä. Peli on aivan loistavaa ajanvietettä, suosittelen sitä lämmöllä ihan kaiken ikäisille!

Hauska viikko on kuitenkin nyt takana päin, ja edessä ovat KÄYTÄNNÖSSÄ viimeisen kouluviikon loppurutistukset. Pitäisi selvitellä kesäopintoja, kirjoittaa pari itsenäisen työskentelyn raporttia, taistella läpi ruotsin tentistä, istua koulussa ja kulkea muutamassa tapahtumapalaverissa ja pystyttää kutosluokkalaisten päihdetapahtuman kulisseja, joten aika ei tosiaankaan käy tässä pitkäksi. Onneksi oli viime viikko, se vasta oli varsinainen hermoloma vaikka kohta se romahdus varmaan taas kolkuttaa minun ovelle... Oi voi.

Loppuun vielä muutama kuva SJ:n Yesungista ihan vaan because of fangirlism. Armas Yeyeni lähti tänään kahdeksi vuodeksi armeijaan ja varmaan murrun jo kuukauden päästä kun joudun olemaan ilman uusia Yeye-videoita niin pitkään, mutta jospa tämä ei ole niin kamalaa kuin tavallinen inttileskiys. I hope so.







Ihana rakas hipsterihampsuseni. Wääää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti