keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

- Advertising space -

Kirjoittaja: Iitu.

En tiedä kuinka moni tämän tekstin tulee lukemaan tai kuinka moni siihen vastailee, mutta ajattelin ottaa esiin yhden pikkujutun mikä itselle merkitsee aika hirmuisen paljon. Ilmoitan tosin saman tien, että kyseessä ei ole vuodatushöpinä vaan ihan puhdas markkinointiyritys..

Tuossa kevään alussa ilmoitin hurjan mystisesti että minut saattaa tämän kevään aikana löytyy myös kirjan kansien välistä, ja arvelin että nyt voisi olla hyvä aika vetäistä salaisuuksien esirippu kunnolla auki. Homman nimihän on se, että kaverini (pysytelkööt anonyyminä vielä hetken), on valmistellut tänä keväänä oppariaan ja tahtonut minut osaksi kyseistä projektia. Tämä anonyymi opiskelee graafista suunnittelua, elikkä hänen opinnäytetyönsä on ollut erään teoksen kuvittaminen, taitto ym., mitä nyt kirjan tekemiseen kuuluu. Kyseisessä teoksessa on 18 runoa ja kaksi novellia, joiden tekijä olen siis minä!

Olemme ehkä tässä vähän hieman aikeissa tehdä kyseisestä teoksesta muutamia kopioita, ja päätin kerrankin olla erittäin itsekeskeinen ja tiedustella, josko joku teistä ihanista seuraajistani tahtoisi palasen tätä lyyristä ja graafista ilottelua omaan kirjahyllyynsä? Opuksen hinnasta emme vielä ole jutelleet tarkemmin anonyymin kanssa, mutta se varmaan pyörisi 20-30 euron hujakoilla.. Likimain. Teoksen sivumäärä on vielä myös vähän kysymysmerkki, mutta kyllä pituus varmaan n. 25-30 sivua on... Ehkä.

Epämääräinen selostus, mutta olisin todella otettu jos ketään innostaisi hankkia tällaista raapustusta itselleen! Mitään sikaa säkissä emme kuitenkaan ole myymässä, vaan voin etukäteen laittaa sähköpostiin muutaman refukuvan- ja runon siitä, millaista tuotetta on paraikaa jalostumassa. Luottamuksellisesti, tietenkin, eli näitä tuotoksia ei saa mennä jakamaan kenelle tahansa ilman tekijöiden (minun ja anonyymin) lupaa, koska muuten vedämme teidät raastupaan ja sitten te joudutte varmaan vankilaan. Tai ainakin saatte ihan sikana sakkoja.

Sen verran voin runoista sanoa, että teksti on ihan erilaista tajunnanvirtaa mitä tänne tuppaan rustaamaan, ja niissä on ihan oikeasti ajatusta ja teemaakin takana... Eivätkä ne ole tällaisia kahdessa minuutissa röpöstettyjä blogimerkintöjä mitä esim tämä. Mutta tämän enempää minä en mainosta, laittakaa miulle sähköpostia osoitteeseen iitunen@windowslive.com tai kommentoikaa boksiin, mikäli tahdotte sitä näytepalaa niin katsellaan sitten tarkemmin.

Kiitos ja hyvää päivänjatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti