torstai 23. toukokuuta 2013

Synttärihuumaa ja hulinaa

Un-be-lie-va-ble, tässä kuussa jo peräti kolmas postaus! Selkeästi ollut elämässä jotain mistä kertoa kun näin usein jaksan siitä höristä asiaa :D

Tuli eilen vietettyä 22-vuotissynttäripäivää, ja päivähän oli kokonaisuudessaan aikamoisen onnistunut. Tooosin se alkoi sillä että piti fillaroida koululle palauttelemaan viimeisiä kurssisuorituksia ja säätämään kesäopintojen kanssa, mutta siitä hipsutin pyörimään kaupungille synttäripäivää viettämään <3 Vietin shoppinkinpäivää tosiaan itsekseni, mikä joillekin ihmisille saattaa kuulostaa aika ankealta. Omalta kohdaltani asia oli kuitenkin ihan toisin, sillä kaupungilla kiertely voi olla (melkein) yhtä hauskaa kuin jonkun muun kanssakin jos on tarpeeksi arosusi luonteeltaan.

Oikeastaan aloitin tämän "synttärishoppan" jo maanantaina fillaroimalla Reaalikirppikselle, ja jatkoin samaa linjaa eilen poikkeamalla Anttilaan, Tokmannille kirjastoon (okei se ei ole kauppa) ja keskustan Wilmaan ja Wihtoriin mikä sekin sattuu olemaan kirppis. Tuli kerättyä pienoisella rahamäärällä melkoinen keko kivoja asioita:

En myönnä että olisin tavara-addikti mutta materia on joskus vaan niin rakkautta <3
Yhdestä kuvasta ei ehkä ihan kaikille hahmotu mitä mukaani on tarttunu näillä reissuilla, niin jaottelin niitä pariin pikkaisempaan kuvaan kanssa...


Wilmasta ja Wihtorista mukaan tarttui ehkä eeppisin vedenkeitin mitä olen Suomenmaalla nähnyt... Tämmöinen piti hankkia myös ihan vaan siksi, että kämppikseni on muuttamassa pois (ja sitä paitsi hänkin joko nappaa vedenkeittimen aina mukaansa kun lähtee kotonaan käymään tai piilottaa huoneeseensa - luulee varmaan että kusen sinne jos hän sen jättää yhteiseen keittiötilaamme), ja tykkään teestä paljon ja tykkään paljon ystävistäni jotka joskus tulevat käymään, ja jotka hekin tykkäävät teestä. Olipa ihanan epämääräisesti selitetty. Sitä paitsi keitin natsaa nätisti leipägrillini kanssa, UUH.


Olen aina rakastanut kaiken maailman laukkuja, mutta viime vuosina niiden ostelu on jäänyt vähemmällle koska nykyään käytän about joka paikassa koulusta saamaani Mamkin army-veskaa (joka alkaakin olla ihan sen näköinen...) Tämä kauneus löytyi kirppikseltä vain 50 sentillä, niin en voinut vastustaa kiusausta napata mukaan <3 Harvemmin edes ostan mitään näin feminiinisiä laukkuja niin kyseinen kosla on varsinainen erikoisuus kokoelmiini. Ja taustalla häärii piirtämäni kissapupu, ihailkaa.

Sitten tuli hankittua vähän kirjantyyppisiä asioita. Oikeastaan ainoa varsinainen kirja tässä kuvassa on tuo Kirjastokissa, joka kertoo nimensä mukaisesti kissasta nimeltä Dewey Readmore Books, joka löytyy yhtenä erittäin jäätävänä aamuna kirjaston palautusluukusta pienenä pentuna ja joka sitten saa kaikki kirjaston työntekijät ja kävijät rakastumaan itseensä. Ja ihmekös tuo, kun on noin pirun söötti. Olen parissa päivässä lukenut kirjasta melkein puolet, ja tykännyt vallan suunnattomasti. Dewey on niin kissamainen kissa että olen vuorotellen itkenyt ja nauranut sen toilailuille.... Suosittelen kesälukemiseksi kaikille! Ja kirjanhan ovat kirjoittaneet Vicki Myron ja Brett Witter.

Lisäksi tuosta kasasta löytyy irokeesimiehinen taulu (joka suorastaan vain huusi "OSTA MINUT TAI TULEN SKALPEERAAMAAN SINUT ENSI YÖNÄ", Fruits Basketin kymppipokkari, sen vasemmalta puolelta uusi valokuva-albumi ja kaiken keskeltä ihana Pandamuistio, johon alan pitämään päiväkirjaa kunhan saan vanhan kirjan kulutettua loppuun <3 Irokeesimiestä vasten makailee Saksikäsi Edwardin soundtrack, joka tuli postissa eilen yhdeltä ihanalta ihmiseltä :3 Kiitos siitäkin <3

Jätin viimeiseksi esiteltäväksi ehkä parhaan ns. "lahjani" (kiitos vaarille joka sponssasi), nimittäin kirppikseltä tarttui mukaan mitä ilmeisimmin ihka oikeat Converset ihan pilkkahintaan! Sävy ei ehkä ole se kaunein ja ihanin, mutta Conversehan on aina Converse, ja nämä ainakin tuntuu jalassa aivan kuin itselle tehdyiltä. Okei tosin toisessa jalassa on paraikaa rakko koska olen pitänyt balleriinoja ilman sukkia, mutta varmasti nämä tulevat kesällä todella päivittäiseen käyttöön. Ih. Ihanuudet.

En tiedä, huomasiko kukaan ylhäältä että tuossa tavararöykkiössä oli myös hiustenvärjäyspaketti :D Nyt te varmaan palaatte takaisin ja olette ihan AIJAA, tai sitten voitte vain kohentaa monokkelianne ja todeta like a sir, että totta kai huomasitte. Väri tuli iskettyä päähän tänä aamuna, ja alla hieman osviittaa siitä, mitä tälle tukalle taas on tapahtunut..

Vaatii taas varmaan hitosti totuttelua tämä että oon punapää ja dfasdfdfsd. Tukka tuntuu niin höperöltä o_o Onneksi on kesä niin voi tarvittaessa askarrella itselleen vaikka... turbaanin ettei tukka mene ihan häbödis käbödis jee.

Synttärin kunniaksi tuli myös syötyä italialaista suklaata ja maisteltua italialaista likööriä, ja haufkaa sekin oli. Viikonloppuna on sitten luvassa synttäripiknikkiä Niemellä, sitä odotellessa minä lähden viettämään kesälomaa. Aurinkoisia päiviä kaikille!

P.S Piti puhua tällä viikolla euroviisuista, mutta päätin sen sijaan vaan tehdä teille soittolistan joka löytyy paraikaa vain Spotifysta nimellä Erkkiveisut. Lista tulee kuitenkin tämän viikon aikana myös Tubeen, kunhan maltan astua sinne päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti