sunnuntai 19. toukokuuta 2013

- Reportaasi: Fashion Gentleman Mimicon -

Molskis ja loiskis, Mimicon on ohi että roiskis!

Tuli vietettyä tässä aika kiireinen viikko kahden eri tapahtuman merkeissä - tiistaista perjantaihin olin duunilaisena kutosluokkalaisten Selvästi paras- tapahtuman energiajuomarastilla puhumassa lapsille höpöjä ja vähemmän höpöjä energiajuomien haitoista ja viikonloppuna pyörittiin ystäväiseni Suvin kanssa Mikkelin ensimmäisessä conihäppeningissä, Mimiconissa!

Ihan pari sanaa tuosta Selvästi paras-viikosta aluksi. En avaa ideaa sen enempää kuin että tapahtumaan osallistui noin 500 kutosluokkalaista ympäri Mikkeliä, ja näitä pienissä ryhmissä sitten viiden päivän ajan tutustutettiin tupakan, päihteiden, alkoholin ja energiajuomien kauheuksiin ja hirveyksiin. Omalla rastilla meno oli muuten aika hauskaa ja kai muillakin ihmisillä, MUTTA...

Pienenä pohjustuksena: Kuvasimme pari viikkoa sitten Mikkelin Lyskalla kyseistä tapahtumaa varten opetusvideota, jossa itse näyttelin ensimmäistä (ja luultavasti viimeistä) kertaa eläessäni ihkaoikean ES-Jonnen roolin. Kuvaaminen oli ihan hauskaa ja saimme noin 6-minuuttisen videon matskut päivässä purkkiin, minkä jälkeen sitten jäätiin jännällä odottamaan itse viikkoa).

Taisin jo sanoa, että tapahtumaan osallistui noin 500 koululaista? Noh, nuo lapset jaettiin päivittäin pienryhmiin (yhdessä päivässä ryhmiä oli kuudesta yhdeksään), ja tuo yllämainittu energiajuomavideo näytettiin ihan. jokaiselle. ryhmälle. Ja kerta olin neljänä päivänä töissä täysipäiväisesti, sain nähdä oman roolisuoritukseni ES-jonnena saman viikon aikana noin 30 kertaa. Että jihhuu ja hihhulihei. Alkoi puolivälissä viikkoa olla itsellä sellainen ahdistuspaskapärinä päällä että melkein sorruin kittaamaan ES:ää ettei tarvitsisi omaa roolisuoritusta (jota tosin kehuttiin) täysipäisenä katsoa. Video muuten on ilmeisesti tarkoitus lykätä ensi viikolla SinäTuubaan, joten seurailkaa blogailuani :D

Sitten vielä tuosta Mimiconista. Koska en ole intohimoinen cossinörtti niin en kasannut coniin mitään erikoisempaa pukua, mutta koska satuin sopivaaan saumaan löytämään kirpparilta nätit nörttirillit ja vohkin lainasin kaverilta kivaa poikaperuukkia, päätin läpällä pistää niskaan OC-hahmoni kuteet. Noloa, I know.

# Miehistä.fi

 Tämän miehisempää ei tähän hätään meikästä saanut. Onneksi "cossaamani" OC-hahmokin on sisäoppilaitoshomonörtti jonka garderoobi koostuu vain kouluvaatteista ja solmioista sekä puvun kengistä... Eikä tästä miehistymisestä sen enempää, sen vain sanon että mieheksi bindautuminen on edelleen helvetillisen hikistä ja helvetin hölmöä touhua. Ei enää ikinä jeesusbinderiä...


Vedettiin frendin kanssa myös tapahtumassa ensimmäistä kertaa luentoa! Kaikeksi onneksi mokoma oli vasta jälkimmäisenä päivänä (tosin jouduin sen vuoksi katsomaan Euroviisuja puolella silmällä koska väänsin viimeisiä ahdistus-muistiinpanoja myöhään illalla pitkän conipäivän jälkeen XD... ei hyvä minä). Luentomme nimi kertoo osan totuudesta: Buddhan tyyneydestä rintaimplantteihin - a.k.a aineksia animempaan elämään. Perehdyimme luennolla pähkinänkuoressa siihen, millaisia eväitä anime tarjoaa tavallisille tallaajille jotta näiden omasta elämästä voisi tulla hitusen mielenkiintoisempaa tai erikoisempaa, ja myös miten EI kannata elää samalla tapaa kuin animessa. Luento kirvoitti yleisöstä useammat naurut ja myös ihania välikommentteja, joten saattaa olla että laitamme sen kierrätykseen tämän syksyn Traconissa hieman erilaisena versiona!

Tapahtumana Mimicon oli myös aivan ihana... Kävin vilkaisemassa muutaman muun luennon joista hieman kuvia alla, istuin rutkasti karaokessa ja kävin luentopartnerini kanssa pitämässä yllä sisäpiirivitsistä syntyneen Super Senior-poppoon mainetta animetunnistusvisassa. Myös mässyä tuli ahdettua napaan, ja katsoinpa tapahtumapaikalla vielä Suomi-Ruotsi välierää. Huonostihan se kisa meni, mutta eipä tuo maidon hintaan vaikuta. Nyt sitten niitä kuvia.



Tapahtuman kunniavieraana oli Juha Paananen, ääninäyttelijä! Valtaosa ihmisistä saattaa muistaa miehen mm. Pokémon Brockin roolista muutamia vuosia takaperin, mutta tiesittekö että mies on myös näytellyt Sinisen Talon nallessa saukkoveljeksiä, toista banaanimiestä Pyjamabanaaneissa, Autoissa trukkikaaraa (tästä mies itse oli kai hieman tuohtunut, koska oli alun perin havitellut Minibussin roolia, jonka vei tummempi, pidempi ja koreampi Tommi Korpela. Tuntuis minustakin pahalta), ja ties mitä! Onnistuin nappaamaan miehestä myös videon - kuvanlaatu on aika peestä, mutta ääni kuuluu semikirkkaasti:


Anteeksi honottava nauruni, toivottavasti ette traumatisoituneet..


Mikaelin pihalla olevat puut oli jotain parasta <33 Kuvassa Suiko von Grumpy Cat.


PELIHUONEESSA OLI POKÉMON STADIUM JA AAAA EN OLLUT PELANNUT SITÄ TYYLIIN 10 VUOTEEN JA SIELLÄ OLI HAUSKOJA HUIPPUKIVOJA SPESSUJA MINIPELEJÄ JA OOOMMMGG ja hävisin Suille melkein kaikki pelit ja jee.


Ja pitihän siellä yaoi-luennollakin käydä, totta kai. Luento sai omat suupieleni ihan kohoamaan ylöspäin ja joskus naureskelemaankin, mutta vetäjällä oli... hieman aggressiivinen tyyli. Taidan olla tulossa liian fossiiliksi kun tuntuu että nuorempien (vetäjä taisi olla 17 vee) vetotyylit kuulostaa omaan korvaan vaan jotenkin tosi ragelta. Jos näet tämän hyvä ARI, niin kiitokset vielä luennosta ja huuda ensi kerralla vähemmän ettei me seniilit sienet juosta pakoon!

 ES-tiikerin kakkaa. Nami oli hyvää pudin kanssa ja luennon jälkeen :DD


Ihan conin lopuksi kävin katsomassa vielä kissaluentoa, missä oli kivoja kissavideoita mm. Chii's Sweet Homesta ja Kuruneko-nimisest' sarjasta, jota ei vielä ole ainakaan enkkusubeilla saatavilla. Luento oli aivan ihana ja nyt tekisi vain mieli hautautua viikoksi maitopurkkien ja keksilootan kanssa peiton alle katsomaan kissa-animea pää täyteen <3


Animen nimihän oli Poyopoyo Kansatsu Nikki. Animessa esitellään erilaisia käyttötarkoituksia kissalle, joka on yhtä pyöreä ja vesimeloni ja nätti kuin näkinkenkä..

Ja tähän kuvaan on hyvä lopettaa tämä sekalainen tapahtumapäivitys. Ensi viikolla koetan horista vähän Erkkiveisuista, ES-jonneista sekä mitä meikäläinen harrastaa synttärinään 22. päivä toukokuuta :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti