torstai 18. huhtikuuta 2013

Epämääräistä lärppändeerosta

Kirjoittaja: Iitu.

Pahoittelut otsikon Putous-läpästä. En oikeasti rakasta Samppa Linnaa. Ugh.

Tuumasin että voisi olla hyvä aika tulla päivittämään vähäiset kuulumiseni, etteivät kaikki lukijat kaikkoa ihan vain sen takia että jauhan vain Gleestä ALL MY FEELINGS-tyyliin yhdessä merkinnässä ja sitten vaikenen iäksi koska menin mielestäni liiaksi avautumaan. Tosin lukijamääräni on lisääntynyt peräti yhdellä ihmisellä, pudistan sinua sydämellisesti kädestä ja toivotan tervetulleeksi :)

Jutua- juttua ei minulta ehkä näin aamutuimaan tipu huikaisevia määriä - oikeastaan tälläkin hetkellä minun varmaan pitäisi olla kirjoittamassa joko uutta lukua oc-stooriini tai jatkaa proseminaarityötäni cosplaysta ja kansalaisvaikuttamisesta. Kyseisten proggisten deadlinet paukuttelevat kuitenkin vasta parin nurkan takana, joten... jos tässä vähän.. vain odottelisi luovaa inspistä.

Yleinen reaktioni siihen kun pitäisi oikeasti tehdä jotain.
Kevät on taas saapunut Muumilaaksoon Mikkeliin (ei tosissaan pitäisi blogistella aamuisin, kun teksti vilisee höperöyksiä), ja tuo tullessaan Iitun elämässä muun muassa juontokeikkaa, ihanien ystävien vierailuja kauniiseen kotiini, kansainvälistä toimintaa kotokaverina ja tuutorina, touhuilua Eläinsuojeluyhdistyksellä ja kaikkea muuta eri vänkää. Tämän viikon lopulla stadenissa starttaa Kampusfestari, jonka toteutuksessa me kulttuurituottajat Mamkilta olemme olleet kantava voima. Festarit järkätään nyt ilmeisesti viimeistä kertaa, mikä on aika perseestä kahdesta syystä. A) ensi keväänä ei ole koulun puolesta juuri mitään muuta odotettavaa kuin opintomatka ulkomaille (jonka määränpäätä emme muuten edes vielä tiedä, jiihaa!) B) Festarit järkätään nyt 9. kertaa, ei päästy edes viettämään kymmenvuotisjuhlaa ;__;

Festarien ohjelma ei onneksi kärsi opiskelijakadosta tänä vuonna paljoa, sillä tapahtumia on hieman vain fuusioitu yksiin ja tarjolla on muun muassa sillan alla pidettävä konsertti, toritapahtuma jossa on nähtävissä mm. surmanajajia teräspallossa, keikkajulistenäyttelyä ja erilaisia klubitapahtumia paikallisissa ravintoloissa. Itse en pahemmin ole tänä vuonna touhuissa (viime vuonna olin tuottamassa MUC Jazzia) mukana muuta kuin kävijänä, mutta yhdessä tapahtumassa esiinnyn toisena juontajana (vaihteeksi), ja sillan alla pääsen leikkimään tapahtumatekniikan parissa. Apuva.

Onneksi voin aina miettiä, what would Hugh Jackman do?

...Thanks, pal. Kampusfestari siis varmaankin vie suurimman osan ajastani seuraavan reilun puolentoista viikon aikana, mutta lisäksi koetan viimeinkin saada minun ja kaverin Mimicon-luentoa kasaan viikonloppuna... En itse asiassa ole varma olenko sitä edes vielä mainostanut. Nooo, sen aika koittaa sitten myöhemmin. On coniin kuitenkin vielä kuukausi.

Lyhyt ja ei-niin-ytimekäs postaus, mutta siihen saatte tyytyä. Tuli tätä kirjoittaessani mieleen taas pari hauskaa juttua mistä voisi kirjoitella kevään mittaan (en sitten tiedä milloin), lisää hieman samanlaisia teemapostauksia mitä Glee-blogaus oli. Mietteissä pyörii ainakin kymmenen rakkainta rojuani- merkintä ja teksti, jossa voisi esitellä mitä jänniä blogeja stalkkaan Blogistaniassa. Näihin kauniisiin sanoihin, hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti