tiistai 10. heinäkuuta 2012

"Tää on varmaan joku lihasosasto.."

Kirjoittaja: Iitu.


Ja otsikon letkautushan on suoraan omasta suustani. Tuli pallottua vähän liikaa keskustassa ystäväisen kanssa, ja Sokkarin urheiluosastolla eksyi huulilta aika väsynyttä läppää.

Asiasta siihen varsinaiseen asiaan, eli moikka! Muistin että osui taas blogausviikko kohdalle, ja kerrankin mallikkaasti silloin kun miun elämässä jotain tapahtuu! Seuraavassa postauksessa luvassa muun muassa tuumailua fillaroinnista, cosplaysta sekä jos oikein pääsen vauhtiin, bingoamisesta, elävistä asioista sekä koreapopista.

Aloitetaan nyt vaikka ihan nurinkurisessa aakkosjärjestyksessä, ja puhutaan cosplaysta. Osa lukijoista varmaan on tietoinen, että tänä viikonloppuna paikassa nimeltä Kuopio tapahtuu asia nimeltään Animecon. Ja tiedän että kaikki sinne menevät ovat kerenneet popittaa YouTubesta biisiä nimeltä Animenaama jo noin tuhat kertaa ääretön kertaa, joten jätän mainosspooffin tässä kohtaa suosiolla pois. Hieno luritus kuitenkin on, ja tulee kovaan käyttöön perjantaina kunhan matkani coniin starttaa täältä piskuisesta Mikkelistä. Itse hillun conissa töissä, siivoilen mestoja ja trollaan narikassa hameenhelmat heiluen uhkaavasti vesirajoilla.

Animeconissa miuta odottaa yksi con-elämäni suurimmista megaharppauksista, nimittäin TA-TAAM - vähintään lauantaina olen liikkeellä näin hehkeän kawaii desu guuguuna:


Hahmo on siis Ichinose Kotomi sarjoista Clannad ja Clannad After Story, ja kiinnyin kimuliin sen verran että kaverin kanssa tuli ajatus värkkiä söpöt kesäunivormut Animeconiin.  Ja ihan heti alkuun pyydän kaikilta omasta puolestani anteeksi, että näin on.  Tämä on vasta kolmas kerta kun vedän päälleni cosplayta, ja vielä hypin kohtalaisen löyhillä vesillä mutta siltikin ahdistaa kun tuijottelee noita referenssikuvaa kun ei itse niissä animemoetytön mitoissa ihan ole. Voisin tähän väliin vuodattaa suomalaiseen tyyliin kaikkea alkaen siitä miten YHYYEIMINUNKROPALLANITÄLLAISIAPUKUJATEHDÄVOIHITSIOLENTODELLAPÖNTTÖMIKSIEDESYRITÄN mutta.. mitä turhia? Tiedostan itsekin ongelman, mutta jos sitä lähtee lypsämään kuin vatsatautista lehmää ja vain märehtii asiaa kuin ruohomöttöä, niin ei se oikeen ole kivaa.

Puku kun on nyt kuitenkin joka tapauksessa valmis, ja con on ihan pian niin yhtä hyvin voin kiskoa sen niskaan ja conin jälkeen jatkaa elämääni entiseen tapaan. Cossejahan on paikalla satatuhatta plus kuusitoista, miten kaikkien silmät ehtisi edes kohdistua minuun ja siihen tosiasiaan että kropasta näkee, että en ole elänyt pelkällä purjolla ja kevätsipulilla?

Ja ihan vaan keveäksi vastapainoksi muutama kuva tästä minun suuresta henkisestä matkastani kohti sisäistä tyttöyttäni.


Keskeneräisyyttä viime viikon perjantailta.

Hameosa, jonka kanssa meinasi proggiksen aikana mennä hermot noin kaksitoista kertaa - päivässä. Hameesta tuli lopulta kohtalaisen vinohelmainen ja refukuvissa olevia kultaisia nappuloita, jotka on vekkien päädyissä ei löytynyt lyhyellä varoitusajalla mutta toivon etten saa sen takia conissa turpaani tai Clannadia katsoneiden vihoja niskaani.


Asioita tapahtumassa, koottujen keskeneräisyyksien kerhokuva.

Teinipeiliiii 4everrr <343455

Tuo helma oli vaan niin häikäisevän ihanan, kammostuttavan epäsuora että siitä oli ihan pakko antaa teille pieni maistiainen.

...Ja koska en omista kokovartalopeiliä enkä mallinukkea jonka päällä tämä lopullinen tuotos olisi näyttänyt hyvältä, laitoin uninalleni Valtterin pukeutumaan siihen.  (Kauan eläköön crossplay!! )Kuvassa tagattuna myös Super Juniorin Siwonin sekä ihanan outolintu-Yesungin jalat.


Jätän tämän vain tähän. :3


Se mitä siitä peruukista sitten lopulta tuli. Luultavasti vietän koko conipäivän vain häpeltämällä sitä kun kuitu oli aivan ihana ja ;___; Kiitos makutuomaroinnista oppa-ystävälleni Watsonille.

...Hitto kehtaakohan tässä sittenkään enää höpötellä enempää, kun tuli jo kirjoitettua tällainen puolikas romaani. Ehkä tähän loppuun vain parilla sanalla ihkutan, miten tuntui että joulu tuli etuajassa kun kaksi suosikkiyhtyettäni, Linkin Park ja Super Junior julkaisivat molemmat kahden viikon sisään uuden albumin! (Eivät siis yhteistä albumia, molemmat sentään erikseen herranjukuli.) Tarkoitus oli tässä ihanasti kehua molempia plattoja maasta ainakin puoleen väliin taivasta, mutta taidan vain jättää kuunneltavaksenne pari kivointa veisua kummaltakin levyltä ja vaieta nyt hetkeksi. Päivitystä saattaa tulla vielä ennen perjantaita, mutta mitään en uskalla lupailla!




VAROITUS! Super Juniorin uuden levynhän nimi tosissaan oli Sexy, Free and Single, ja no... jo nimi kertoo aika paljon siitä millaista huttua tämä levy sisältää. Varokaa korvianne, nämä jää kerrasta päähän.





Heippatihei, ja Animeconiin tulijoille vielä että nähdellään!

1 kommentti:

  1. :D luin lahjakkaasti jotain matkasta kohti sisäistä tyttöystävääni. MOEEEEEEEEE IITUUU ~ *otakunördespurdomegustailme*

    VastaaPoista