maanantai 2. syyskuuta 2013

Pauli ja paluu sivistykseen

Kesäloma 2013 on virallisesti historiaa! Olette varmaan jo sadasta eri blogista kuulleet sen fraasin "mutta kesä ei onneksi ole vielä itsessään ohi!", joten minä en sano sitä täällä. Paitsi että justiinhan minä sen sanoin. Ups. No, unohtakkee se.

Oma kesäni kului suurimmaksi osaksi porukoiden luona loisiessa Kangasniemellä, Etelä-Savon läänin ehkä homekouluisimmassa paikassa. Aika kului porukoiden mestoilla hitusen hitaanlaisesti, koska bostusin seuduilla lähestulkoon tasan kolme kuukautta tuijotellen melko samoja naamoja ja pidemmälläkin reissulla poikkesin vain kerran :D Olisi luullut että kaltaiseni ADHD-lapsi hankkisi tällaisesta... pysähtymisestä vähintään hermoromahduksen viikossa kun mitään erikoisen ihmeellistä ei tapahdu, mutta ihme kyllä näin ei käynyt. Toisin sanoen sain siis hermoromahduksen tylsyydestä vain joka toinen viikko.

Kolmas vuosi amk:ta starttailee tuossa huomenaamulla tiistaina, enkä... vielä ole...palauttanut kesäopintotehtäviä kaikkinensa joten.. pitäisi ehkä valua... velvollisuuksieni ääreen koska kaksi.. keskeneräistä esseetä tosiaan odottelee ja palautus olisi kiva tehdä... tällä viikolla :D.... KRÖH. TOSIN ajatus palaisi varmaan takaisin blogaamiseen kesken kirjoittamisen, joten taidan vain turista pari sanaa kesäni highlightseista ja siirtyä sitten niihin koulujuttuihin. Kauhee miten voi ihminen olla turmeltunut.

TAIKAYÖ

Teatteriproggis, mistä pariin kertaan taisin täälläkin höpistä ja mihin liittyi tämä absurdi merkintäni. Taika Yö oli Teatteriosuuskunta EStaten kantanäytös, missä olin noin pari kuukautta töissä tehden tuotantoassarin duuneja (lipunmyyntiä, yleisötutkimuksen tuottamista ja toteuttamista sekä koontia jne), ja tutustuin siinä sivussa mukaviin tyyppeihin ja ihaniin ihmisiin (: Työpäivät proggiksessa olivat aika peevelin rankkoja (parhimmillaan päivät taisivat kestää 12 tuntia, lyhyimmillään 7), mutta kokemus oli aivan mahtava ja porukan ystävällisyys ja avoimuuus piti oman työmoraalin kunnossa. Töissä oli ihanaa ja jos vain aikaa on niin ensi kesänäkin olisi huuzaa olla mukana...

OULUREISSU

Puolipakollinen lomareissu pohjoisessa olevien rakkaiden immeisten luo. Itse reissussa ei mitään muuta spessua ollut kuin se että saatiin hengata toistemme kanssa, tuli seikkailtua Oulussa ympäriinsä auringonpaisteessa ja kehitellä nerokkaita sisäpiirin läppiä :D Okei on toikin jo aika spessua. Haaska reissu, ja haaskaa että näätä Oulun neetokaisia näkkee pian myös Traconissa! Ja sitten vähän kuvasia.

Hermanni Töpöhäntä <33

Koskaan ei voi olla liian vanha leikkimään Barbeilla. Tai ainakaan pukemaan herra Keniä kauniiksi <3 

# Kuvis kymppi. # Iitu #Miina #Kaisa

Hieno juomapeli oli hieno - katotaan Sherlock Holmesia ja aina kun joku on suurimman osan katsojista mielestä homoa, on naukattava paukku.
JUHANNUS

Parilla sanalla - erittäin holillisia juomia, alaikäisiä teinejä joiden viinantutka tuntui olevan erehtymätön (viinoja pantiin piiloonkin mutta pikkulapset jotenkin silti löysivät perille, lienikö sitten hajun perusteella...), kalastajamaja keskellä Puulavettä ja Muumi-maraton sekä Ranskanmatiasta. Lisäksi kokeiltiin kaverin kanssa leikkiä Teuvo Lomania huojuva torni-palikoilla koska tavallisen huojuvan tornin pelaaminen oli vaan ihan liian mainstreamia... Kuvat kertovat!








MUITA SEKALAISIA SEIKKAILUJA

Mahtui kesään toki kaikkea jännää ja vähemmän jännää, mutta lähimuistini alkaa nyt syyspyhien aikaan takkuilla niin että.... otetaan loput muistelot ihan kuvien muodossa. Minkä lisäksi loppuun vielä pari biisiä mitä tänä kesänä tuli aika homona popitettua...



 Kuvia jotka oli pakko vaan ottaa koska Nemo ja Leevi on niin kawaii mugumogu wigii.


 Ehkä identifikoiduimmat synttärilahjani koskaan :DDD

 Piirrä ja Arvaa - kuvioissa mm. Vaahteranmäen Eemeliä ja ööhh... öööh... .. jotain pafkaa.
Viimeisten lomapäivien kauneutta, Viikatemiehen vapaapäivä <3

Niin, niitä kesäbiisejä siis. Näitä onkin hyvä kelailla parahiksi kun uusi kämppis tykittää megasupervolumeilla musiikkia naapurihuoneessa :DD (onneksi se on Soadia joten se on hieno asia.)


...Älkää edes kysykö miksi. The mysterious ways.








Tähän on ehkä hyvä lopettaa tämä postaus.... Tähän kauneuteen. Tämä mies ottaa nyt suunnakseen uudet seikkailut, parin seuraavan viikon aikana saattaisin EHKÄ lupailla postausta ainakin ensi viikon Traconista minne kaverin kanssa mennään pitämään ohjelmaa muumeista, minkä lisäksi voisin jatkaa ajoittaista television katseluani ja arvostella vähän lisää paskoja ohjelmia. How I Met Your Motherinkin esittäminen lopetettiin viime viikolla, joten elämäni on aika surkeaa :(

Tai siis olisi jos minulla ei olisi kahdeksan megabitin nettiyhteyttä. Höhö.

HEI HEI 8DD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti