keskiviikko 7. elokuuta 2013

I'll be judgi- watching you

Yolo swääg mazafakaaas!... Eikun otetaas uusiksi, tervehdys arvon lukija! Tuumasin että voisi olla taas aika astua hetkeksi pois omasta hikkylokerosta blogaamisen suhteen nyt, kun kesälomaa on jäljellä vielä muutama viikko ja aikaa kerrankin riittämiin, niin että voi tehdä myös tyhjänpäiväisiä, keveitä asioita. Viime merkinnän jälkeen elämä on ollut aika smoothia - töitä, kesäkurssien suorittamista, luovaa kirjoittamista ja hieman pohdintaa myös syksyn suunnitelmista sekä vehtaamista frendien kanssa, mutta niistä puhuttakoon enemmän sitten kun olen koko kesäloman saanut kulutettua loppuun. Mihin menee siis vielä se... sanotaan kolme viikkoa (kannattaa opiskella amk:ssa kun koulut loppuu toukokuun aluilla ja alkaa syyskuussa, hää-hää :DD)

Selasin blogaushistoriaani vähän taaksepäin ja huomasin luvanneeni aikoja sitten, että teen postauksen blogeista, joita tällä hetkellä seuraan.. hehe. Tämä touhu näemmä vähän jäi puolitiehen, niin kuin vanha auto josta hajoaa startti kesken road tripin. MUTTA nyt olkoon aika antaa joillekin niistä blogeista mitä seuraan, vähän krediittiä meitsin blogissa, ettette aina joudu minun jupinoita seuraamaan... Tosin välikommentteja on pakko jokaiseen vähän laidella. Nämä blogit on ihan aakkosjärjestyksessä, koska paremmuusjärjestykseen en niitä osaa (saatikka halua niiden erilaisuuden takia) laittaa. Allaolevat blogit ovat lisäksi niitä, mitkä ovat viime aikoina (sanotaan 2-3 kuukauden aikana) olleet aktiivisia.

Bubblegun Braniac

Muistuttaa blogityyliltään omaani - frendini pitämä blogi, missä kertoilee niitä näitä elämästään mukavaan tyyliin niin, ettei lukiessa pitkästy. Rakastan tässä blogissa visuaalisuutta - kuvia on miltei joka postauksessa, itseotettuja tai muualta lainattuja, ja ns. visuaalisena ihmisenä itsekin tykkään siitä ettei kaikki höpinä tapahdu tekstin kautta. Myös ulkoasu on ihana - bloggari osaa selkeästi käyttää HTML-koodeja sun muita tyylillä (toisinkuineräätIitutköh), ja sivusto näyttää ihan Liisalta Ihmemaassa sijoitettuna nykypäivään. Luettavissa myös enkuksi!

... Tajusin juuri että sivun kursori on myös ehkä söpöintä vähään aikaan <3

Haikuarviot

Nimi taitaa kertoa kaiken - sivustolla kirjoitetaan haikumuodossa arvioita enimmäkseen kulttuurista - keikoista, kirjoista, näytelmistä ja näyttelyistä, mutta toisinaan myös ruoasta, matkailusta ja sen semmoisesta. Runoja jonkin verran lukeneena arvostan blogia melkoisesti; ehkä sitä jonakin päivänä itsekin olisi niin pro että kykenisi muutamalla sanalla ilmaisemaan mielipiteensä asioista, ja vielä noin lyhyessä runomitassa. Ihana sivusto. Pitäisi ehkä joskus myös lukea/katsoa/nähdä/kokea noita juttuja, mitä siellä itse asiassa arvioidaan...

Malicionna

Taas yksi kaveriblogi (taidan olla todella tylsä seuraaja kun olen vain että IHKUU, seuraan suurimmaksi osaksi niinku vain entisten tai nykyisten kavereiden blogeja koska jee!!11), jossa puhetta löytyy lähestulkoon ainoastaan cosplaysta. Okei sanotaan suoraan, se on Cosplayblogi isolla C:llä. Sivuston ulkoasu on nätti, kaveri osaa ihan kirjoittaa kunhan keskittyy siihen mitä rustaa ylös, ja arvostan taas sitä että kuvallista materiaalia on ihan mukavasti. Tosin harmittaa välistä se, että tiedän kaverini olevan kovan luokan conittaja joka vierailee sanotaan vuoden aikana noin kymmenkunnassa tapahtumassa ja tekee niistä miltei jokaiseen kostyymin, mutta unohtaa sitten päivittää että missä on pyörinyt... Päivityksiä joka tapauksessa tulee aina silloin tällöin, ja niiden taso on tosi jees.

OBS! HOUMIO! Opiskelijaruokaa OPISKELIJAT HUOMIO! VÄHÄVARAISET HUOMIO!

RUOKAOHJEITA KÖYHÄLLE! IHANAA! EIKÄ OHJEISTA TARVITSE EDES MAKSAA! Hallelujah!.... In a nutshell: yhden kivan miekkosen pitämä sivusto siitä, miten voi säästellä rahojaan ruoan suhteen jos sattuu olemaan vähempivarainen (tai miksei vähän rikkaampikin, mutta tahtoo elää säästeliäästi huvikseen). Ruoan hintahan nousee ja vispaa eestaas jatkuvasti kuin lehmän häntä, joten tällaiset blogit ovat ainakin itselleni todellinen huojennus. Jos ikinä näet tätä merkintää arvon blogaaja, niin kiitos! Jatka samaan malliin!

RECosplay

Toinen seuraamani cossaajablogi, jonka pitäjä Rimppu on ehkä yksi Suomen cosplayskenen hauskimmista vlogaajista. Tai ainakin hän näyttelee erittäin hyvin olevansa hauska, vähän niin kuin Rowan Atkinson. Puhuu blogissaan useimmiten asiaa - cosplayasiaa- tai avautuu muuten vaan asioista, jotka häntä jurppii tässä maailmassa tai cosplayssa. Pitkäaikainen cossaaja, jonka kokemus näkyy sekä naamasta että puvuista; kokenut nimittäin muutaman romahduksen pukujen kanssa, mutta noussut tuhkasta kuin Feeniks-lintu ja tuntuu tällä hetkellä olevan voimissaan kuin siinä Vicky Rostin laulussa joskus rallatettiin. Ihananoloinen ihminen, jonka kanssa tahtoisin vain mennä juomaan ruskeaa kahvia croissantin kera johonkin kahvilaan ja puhumaan niitä näitä.

... Nyt taisin punastua noin tuttavallisesta ajatuksesta. No on sillä aika söpö koirakin.

Rullarinkeli

Ja vielä mahtuu litaniaan yksi cosplay-blogi, jonka kirjoittajalla on luulemani mukaan yksi tämän maan suurimmista virtuaalipippeleistä. Ja tuo ei sitten ollut asiaton kommentti, koska muistaakseni jos Googlen hakukenttään laittaa sanan henkinen kyrpä, tulee kyseinen blogi ensimmäisten hakutulosten joukossa tarjolle... Blogi on ansiokas tuotos, kiitos kuvapainotteisuuden sekä mukavien matka- ja conraporttien, minkä lisäksi olen huisin kade siitä että tämäkin blogaaja osaa käyttää kuvanmuokkausohjelmia niin hyvin. Cossareille on tarjolla photoshoot-kuvien ja matkarapsojen lisäksi tutoriaaleja, lukijaextroja aina kun uusia lukijoita putkahtaa ja muuta mukavaa. Ei kyrpäisempi blogi. Okei tuo oli asiaton kommentti.

With Iina

Jälleen frendin blogi - älkääkä sitten kehdatko olettaa että minä olen kuntosali-ihminen koska seuraan fitness-blogia. Lähinnä mielenkiinnosta olen alkanut lueskelemaan joskus muutamia kuukausia sitten, ja hankkinut itselle kehnoa omaatuntoa kun itse harrastan liikuntaa vain fillaroimalla polvet paskaksi kerran viikossa ja hankkimalla lisää jalkalihaksia koiraa lenkkeilyttämällä. Kyseisellä blogaajalla on touhun kanssa hyvät tavoitteet ja järkikin päässä - mielestäni frendi on löytänyt oman tien mitä kulkea kehonpumppaamisen suhteen, ja näkyy suhtautuvan ihan järkevästi myös siihen mitä syö eikä elä pelkästään kasvisrehulla tai proteiinijuomalla. Kiitosta erityisen ahkerasta päivittämisestä!

Tämä viimeinen blogi on kyllä tosi pahasti ristiriidassa edellisen kanssa mutta...

Yummy Baker

Tässä kohtaa otan esiin päivänkakkaran ja alan arpomaan tämän blogin kanssa - ihana, kamala, ihana, kamala, ihana, kamala... Nimensä mukaisesti Yummy Baker on siis leivonta- ja ruokablogi, jossa tuotokset näyttävät niin herkullisilta että tekisi mieli vain omistaa kaukosäädin millä ne saisi siirrettyä kuvaruudulta parempiin suihin... Paria reseptiä olen itsekin kokeillut, ja itkenyt sitä kun ne ovat maistuneet oikeasti niin törkeän hyvältä... Visuaalinen ilme on raikas ja miellyttävä, kuvat ihania ja reseptit kirjoitettu niin selkeiksi, että minunkinkaltaiseni hätähousu kykenee niitä lukemaan ja noudattamaan. Magianomaista makiaa suihin. Ääää nyt se makeannälkä sitten iski, ÄKKIÄ KAUPAAN o_o

Tässä siis pieni kollaasi siitä, mitä blogeja tällä hetkellä seuraan. Otan auliisti vastaan myös muiden blogisuosituksia laidasta laitaan, sillä mitä enemmän blogeja luettavana, sen hauskempaa on elämä <3 Tosin en lupaa että ihan kaikkia blogeja alan lukemaan (esimerkiksi turkistarhaamista, ihmiskauppaa tai suurta angstaamista käsitteleviä tai poliittisesti valveutuneita blogeja en vapaa-aikana osaa varsinaisesti lukea, kun niitä juttuja löytää valtavirran mediastakin riittämiin), mutta kaikellehan täytyy antaa tilaisuus. Paitsi itsemurhalle. Mutta se onkin jo toinen juttu.

Aurinkoisia loppukesän päiviä kaikille, minä palaan asiaan taas viimeistään kahden viikon kuluttua!

... Paitsi että huomasin juuri että tässä postauksessa on ihan liian vähän kuvia. *tekee asiaan muutoksen*




Tähän viimeiseen kuvaan liittyen pikkuinen lisäuutinen - kaveri varasi eilen liput Depeche Moden Suomen keikalle, jonne suuntaamme kolmen tytön kimpassa jouluun puolivälissä! Ei hassumpi pikkujoululahja (tosin itsehän mie sen maksoin, siis). Pappaset, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti