maanantai 14. tammikuuta 2013

Peukalot pystyyn, kyynärpäät taa, HEI SUTSISATSISATSAAsdfsd

Kirjoittaja: Iitu.

Pahoittelut (taas vaihteeksi!) aivovajaasta otsikosta, pöljät aivot ei saaneet mitään hauskempaa aikaiseksi..

Uhmailin teille näemmä tuossa pari viikkoa sitten että varmasti postaan eeppisen viime vuoden kirjoittaja-postaukseni "tämän viikon sisään", mutta joku saattoikin huomata että kävi pieni lipsahdus ja sitä ei sitten saatukaan synnytettyä loppuun saakka.. Syyttäkää vaikka keskeytettyä yhdyntää tai jotain, miun aivot ei aina tahdo olla kiihkeässä yhd- yhteydessä tietokoneen kanssa vaikka tällä masiinalla dataankin useita tunteja päivässä. Tuota postausta saatte varmaan vieläkin odotella, mutta koetan skarpata ja katsoa josko ennen tämän KUUN loppua jotain saisin koneeni kanssa työstettyä..

Ajattelin joka tapauksessa tulla taas spämmäämään jotain schaibaa tännekin kun miulla kerrankin on jotain oikeeta turistavaa. Ainakin nyt tämä:

Ihkukikulipoikabändi Super Junior M (eli siis ihkukawaiisaranghaeyo-k-popparibändi Super Juniorin sisar- eiku siis veliryhmä, tai joku kuitenkin jälkeinen mitä on synnytyksessä tupsahtanut ilmoille. Puhunko mä tänään harvinaisen paljon tästä obstetriikasta? [Hieno sana, katoin oikeen sanakirjasta!]) plötsäytti siis viikko sitten ilmoille uuden albumin ja MV:n siinä sivussa, ja vaikka pojat onkin edelleen laatikossa ja niistä otetaan paljon hottiksii close-uppei ja niillä on hirrrveen sexikkäitä tanssimuuvseja että melkein puuduttaa, niin kyllähän niitä edelleen mielissään katteloo... Grr. Zhou Mi u sexy bastard.

En kammona oo vielä ehtinyt syventyä biiseihin, mutta ne mitä oon kuunnellut on saaneet miut ajatteleen, että kyseessä on joku maailmankaikkeuden toiseksi let's go'in levy. (Anteeksi tää Putous-läpän viljely, mutkumutku.) Vähintään tää levy on sitä lyriikoiden osalta, nimittäin tuntuu että kaikissa nopeissa biiseissä huudetaan joka väliin täytteeksi LETS'S GO LET'S GO VAMOS ALA CHINA. Hienoa hienoa pojat.

En tosin ole ihan niin no-life että päivittelisin tänään vaan sitä että Kiinan kivat ketkuttajapojat on tehneet uuden platan jossa mennään kovaa ja meno on ihan let's go. Aloitin nimittäin viime viikolla työharkan Mikkelin Olkkarissa, ja tähän mennessä siellä on ollut kauhian hauskaa ja vähän opettavaistakin. Toisin sanoen olen päässyt askartelemaan veikeitä Teemahuusseja, istunut tattina muutamassa palaverissa, jauhanut jännää muiden työkamujen kanssa ja lukenut Demien lääkäripalstoja... Hyvin haastavaa ja ammattiin sopivaa siis, kyllä! Voisin kehua harkkapaikkaa ja kaikki työkamuja tässä maasta puoliväliin taivasta koska mesta tuntuu ihan mielettömän kivalta, mutta semmoinenhan ei kuulu suomalaiseen perusluonteeseen.. Toteanpa siis että kivaa on, ja parastahan tässä on että saa olla koululta veke :DD (Mitä nyt pari espanjan tuntia viikossa minut sinne laitokselle pakottaa, mutta niistä ei puhuta).

On tässä viikon sisään tullut tehtyä muutakin, mutta ne touhut on sitten vähäisempiä (pari jaksoa Queer as Folkia, leffailua ja sämpylän leipomista, puistossa ja hautuumaalla käpöttelyä, valokuvaamista jne.) joten en niistä tämän enempää höpöttele. Loppuun kuitenkin teille pari hauskaa Chibi-arttia, mitä väsäsin eilisiltana täällä. Osan saatattekin tunnistaa blogin vanhoiksi kirjoittajiksi! (joista kukaan ei VIELÄKÄÄN vastaa, saamarin mällipääkakkiaiset). Lisää on luvassa kunhan väsymykseltäni jaksan. Jumalauta en enää koskaan vedä 10-tuntista aktiivipäivää viiden tunnen yöunilla. Olen puhunut. Annan siis kuvien puhua seuraavaksi.

Ja klikkaamalla saapi kuvvoo isommaksi. Toivon mukaan. Hauskaa viikon alkua kaikille ja nauttikaa talvesta! (Ja tosta sarkasmin hipusta.)

Ai niin, se otsikon biisi on muuten tämä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti