keskiviikko 19. joulukuuta 2012

You're back to square one

 Kirjoittaja: Iitu

Vietän hetkeä persikkarahkapupun kanssa.
By the words of Jon Lajoie - she is back and she wants to kill you. Okei loppuosa ei ihan pidä paikkaansa mutta kuten huomaattekin varmaan, koreapopista ja kukkapojista pitävä tuttu babyface ja hölösuu on tehnyt comebackin hurjan kahden kuukauden poissaolon jälkeen, entistä urpompana ja kaksi kertaa daijumpana. Mutta onneksi sentään itse asian tiedostan että voitte vapaasti olla samaa mieltä!

Mitään en lupaile että tämä blogaamisen restarttaaminen olisi minulle joku UUSI ALKU tai ELÄMÄNI KÄÄNNEKOHTA, (tuskin te niin luulettekaan :D), mutta tuli jotenkin ikävä taas sitä että saa tajunnanvirtana höpöttää ihan mitä päähän juolahtaa ja jakaa sen sitten muillekin että nämä taas tuntisivat olonsa viisaammiksi. Toivon ainakin kovasti että saan raapusteltua asioita tänne sitä mukaa kun ne mielestäni tuntuvat tärkeiltä, ja kirjoittaminenhan aina tunnetusti parantaa maailmaa.

Mietiskellyt olen tässä myös, josko saisin kanssakirjoittajiani palailemaan sorvin ääreen ja kirjoittelemaan kanssani.. yhteyttä en tosin vielä ole ottanut koska tämä ajatus kirjoittamisestakin palasi mieleen vasta noin 26 tuntia sitten, mutta ihan vaan jotta ette joutuisi seuraamaan vain miun ajatuksenvirtaani tässä blogissa, olisivat tukijoukot tarpeen. International lovea ja muutaki kaivataan.

Tämän oli oikeastaan tarkoitus olla vain pikapostaus missä kerron vähän mitä on tullut toilailtua ja missä on oltu vai onko oltu oikeasti sitten missään... Rehellisesti sanottuna olen onnellisena ihmisenä hieman jämähtänyt paikoilleni Mikkeliin :D Opiskelut on tuntunut ihan liian lällyiltä, joten pommiin on tullut nukuttua kahdessa kuukaudessa yhteensä varmaan saman verran mitä kolmen vuoden lukiotaipaleellani (lue= pitkällä tähtäimellä vähän, mutta lyhyellä aikavälillä liikaa)... Eilen kuitenkin starttasi tällä likalla joululoma, minkä aion istua koneella katsoen animea ja paijatessa koiraa ja kissaa. Niin ja ehkä sitä välistä voisi olla porukoidenkin kanssa. Ruokapöydässä vähintään...

Nopeasti tulee myös mieleen seuraavia - olen tässä tauon aikana muun muassa:

  • Katsonut animen Terra E loppuun ja itkenyt
  • Lukenut rutosti One Piecea (runsaat NELJÄ pokkaria, siis wow)
  • Kironnut sitä että fillarista on IHAN AINA jompikumpi rengas tyhjillään tai puhki
  • Laskenut kaloreita että jouluna on mahdollista mässätä
  • "opiskellut"
  • Koreapoppeillut
  • Kironnut uutta YouTuben ulkoasua
  • Tumblannut (elämäni tarkoitus ja tarina)
  • Kironnut sitä että Messenger lopetetaan ( okei yhdistetään Skypeen, mutta kuolema se on joka tapauksessa...)
  • Aiheuttanut noin viisi palovaroittimen hälytystä kämpillä
  • Kylmettynyt, palellut, hytissyt luita ja ytimiä myöten talven takia
  • Ikävöinyt, kiusannut, härnännyt, uguillut. Toihan kuulosti melkein biisin nimeltä.
Lista on niin pitkä ja yksitoikkoinen etten usko teidän haluavan kuulla enempää :D Mutta tosiasia on se, että taidokkaasti olen yrittänyt vältellä vastuullista elämää ja uponnut eskapismiin niin paljon kuin mahdollista. Vielä en ole sortumassa varsinaiseen neettiyteen, mutta ylimalkainen elämän kiinnostamattomuus on ollut aika rasittavaa... Pääsyynä koulu. Onneksi siitäkin saamarin laitoksesta pääsee kuitenkin moneksi kuukaudeksi eroon, koska tammikuussa alkaa työharjoittelu enkä joudu käymään varsinaisilla oppitunneilla ennen maaliskuun puoliväliä <333

Nyt voisin tämän päivän höpinät jättää tähän ja jäädä vaikka miettimään mitä kaikkea tarvitsen mukaan kahden viikon lomalle (matkustanhan peräti 50 kilometrin päähän kotoa, iik!!) Maailmanloppua odotellessa voisin vielä koota tähän pienen soittolistan aiheesta.

Maailmanloppua odotellessa, Playlist ala Iiko.

1. Linkin Park - Waiting for the end


2. Egotrippi - Hyvästi naiset


3. Dumb Ways To Die



4. Apulanta - Vasten mun kasvojani




5. Keane - Love is the End



6. NigaHiga - END OF THE WORLD?!



7. Dead by Sunrise - End of the World



8. Mikko Alatalo - Maailmanlopun meininki (tämä on sitten vitsi).


9. Mike Candys - 2012 (If the world would end)


10. Speedy & Saku - Tuomiopäivä




P.S Miehän en sit oikeesti usko että se maailma loppuu. Miettii sitä että jos mayoilta nyt loppuu se kalenteri ja siksi tulee maailmanloppu niin eikö ne voi vaan hankkia uutta ja sitten koittaa uusi aika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti